Seobaglyak a Zenében

Rég jelentkeztünk az oldalon, ezt a hiányt most mindenképpen bepótoljuk. Egy olyan különleges weboldalt szeretnék bemutatni, amelynek a témája is érdekes és egyedi. A Téma a seobaglyak. Egy érdekes és egyben csodálatos állatfaj, melyet nem rég fedeztek fel a tudósok, Miskolc közelében. Na de mik azok a seobaglyak? És egyáltalán milyen kapcsolatuk van a zenével, ha erre az oldalra felkerült? Ha továbbolvasod a bejegyzést, akkor megtudhatod történetüket, eredetüket, sőt még videót is láthatsz róluk.

Seobaglyak Története

A seobaglyak eredete egészen az őskorig vezethető vissza. Kapcsolatba hozható az előemberrel, Samuval is. Tehát nagyjából 350 000 éve létező fajról van szó. Illetve ez valóban így lenne, ha nem pusztultak volna ki akkoriban. A faj viszont újraszületett, és a vizsgálatok azt igazolják, hogy tényleg seobaglyakról van szó, nem pedig egy új fajról, a hiedelmekkel ellentétben.

Seobaglyak verseny hírek

Aki egy kicsit is szemfüles, az hamar rájön, egy egy seo versenyről van szó, melyet a mox.hu fórum rendezett meg. A seobaglyak hírek az előbbi linkeken olvashatóak. Leginkább a verseny alatt felmerülő eredmények, történésekkel foglalkozik a kategória.

Seobaglyak: ami a valóság mögött van

Nos, mik is valójában a seobaglyak? Egy olyan énekes madár a seobagoly, melynek gyönyörű hangja van, szeretik a zenét mind hallgatni, mind pedig táncolni rájuk. Ha érdekel a zenéről, vagy a táncról videó, akkor látogasd meg oldalunkat. A nevetés és szórakozást garantált.

A német sramli, azaz a jódli

Ha végignézegetted a fenti meglinkelt oldalakat, akkor hallhatod, hogy milyen zenét, milyen énekhangot tud kiadni magából egy seobagoly. Ez nem más, mint a német tradícionális népzene, nem más, mint maga a SRAMLI. Igen arról a sramliról van szó, ahol meghatározó szerepet tölt be a zenei motívumokban és dallamokban a Jódli. Ezek az énekes madarak, a seobaglyak, képesek utánozni ezt az emberi hangjátékot. Mitöbb, nem hivatalos forrásaink szerint nem is a seobaglyak utánozzák az embereket, hanem fordítva. Magyarul innen ered a jódli és a sramli zene, ezektől az őskori baglyaktól.

Készült a seobaglyak megbízásából támogatás céllal.

Kategória: Zenei Promóció