Hoppá! The Voice az x-faktor ellen

Ilyen még nem volt! A TV2 máris megpróbálja felvenni a harcot az RTL Klub csatornával. Persze ez eddig sem volt másképp, de most talán lesz az x-faktor számára egy vetélytárs. Ez pedig nem hallgat más névre, mint a The Voice, vagyis Magyarország Hangja.

A 2 kereskedelmi tv csatorna egymásra halmozza valóság show-it és tehetségkutató műsorait. Nem véletlen, hiszen hatalmas nézettséget hoznak ezek a közkedvelt tv adások. Az x-faktor nagyot robbant, amikor először került műsoridőre, de sajnos már a 3. évet rugdossa Magyarországon a verseny.

De most itt van az ÚJ. Magyarország Hangja a The Voice. Az újdonság varázsával, a más országokban már sikert aratott múltjával felhúzza a kesztyűt a TV2 és megmutatja, ő is tud nagyot alkotni.

Ezek persze egyelőre csak találgatások, ősszel fog kiderülni, hogy melyik show mekkora fog durranni.

The Voice mentorok az X-faktor mentoraival szemben

Érdekes, hogy egyiknél így hívják, a másiknál pedig úgy a zsűrit, közben a feladatuk ugyanaz. Bírálni, ítélkezni, véleményt alkotni, illetve segíteni a versenyzők munkáját.

Az x-faktor mentorok névsora nem változott: Malek Miklós, Nagy Feró, Keresztes Ildikó és Geszti Péter. A The Voice Mesterek pedig: Caramel, Malek Andrea (igen, ugyanaz a Malek, tehát Miki testvére), Somló Tamás és Mező Misi (Magna Cum Laude)

Kategória: Zenei Promóció | Címkék: