Éden Hotel 2. 2012-ben is újra

Március 5-én újra megnyílnak az Éden Hotel kapui, és ismét a paradicsomba költözhet 10 fiatal. A játékosokra luxus, szórakozás, na és persze kőkemény taktika vár. A tét nagy, ugyanis a végén valakik 25 millió forinton osztozkodhatnak. Az Éden Hotel 2-ben csak annak van esélye bent maradni, aki kellően rafinált és minden héten egy megbízható párt maga mellé tud állítani.

Az Éden Hotel 2 ezúttal Mexikóból jelentkezik, ahol minden – gyönyörű környezet, medence, tengerpart, koktélbár – adott a felhőtlen szórakozáshoz. A bulizások között barátságok és szerelmek szövődhetnek, ám semmi nem terelheti el a figyelmet a taktikázásról. Akik egyik nap még együtt buliznak, másnap már riválisként állnak egymással szemben.

A lányok és a fiúk kőkemény stratégiai játékba kerülnek, ahol egyetlen rossz döntéssel kikerülhetnek az Édenből. Új kihívások, új feladatok, új játékosok és váratlan fordulatok nehezítik meg az életet az Édenben, ahonnan minden héten távoznia kell valakinek. A fiataloknak hétről hétre választaniuk kell egy társat maguknak, ám senki nem érezheti magát biztonságban, hiszen aki rosszul dönt, az könnyen az ajtón kívül találhatja magát.

Az izgalmas reality március 5-én kezdődik, hétfőtől csütörtökig 21:20-tól lesz látható a Viasat3-on. A műsorvezető ismét Horváth Éva lesz.

Az Éden Hotel 2. indulásának versenyzői

Kategória: Zenei Promóció | Címkék: