Mulatós lakodalom – zenészek és zenekarok

Minden pár életében jó esetben egyszer eljön az a pillanat, amikor esküvő és lakodalom előtt áll. Az igazi magyar, hagyományos lakodalom nagy reneszánszát éli napjainkban is. A lakodalom egyik legfontosabb kelléke a megfelelő zenekar, zenész megválasztása. Ezért ajánljuk figyelmedbe a zenekar kereső weboldalt, ahol rengeteg lakodalmas zenész és zenekarok között válogathatsz kedvedre. A zenekar megválasztásánál igen körültekintőnek kell lenned.

A belinkelt oldalon a zenekarok stílus szerint is kategórizálva vannak, ha netán nem mulatós zenekar zenélésére van szükséged. Régió szerint is kereshetsz, ugyanis megyékre és városokra is le vannak bontva a zenekarok. Megnézheted őket képekben, meghallgathatod a zenéiket, demóit, elolvashatod bemutatkozásukat, ajánlatot is kérhetsz azonnal. Sőt, véleményezheted is őket.

Ha picit körbenézel az oldalon a hírek között, akkor néhány hasznos leírással és tanáccsal is találkozhatsz, amennyiben esküvő, lakodalom előtt állsz, és a zenekarok után kutatsz az Interneten, vagy ismerőseid között. Fontos, hogy tudd, kivel állsz szemben, ki az, aki a zenédet fogja szolgáltatni a lakodalmadon, fontos, hogy önfeledt élmény legyen mindenki számára. Fontosabb tényezők, melyeket érdemes szem előtt tartani, csak a teljesség igénye nélkül:

  • Zenekar, zenész előélete, tanulmányai
  • Tapasztalat, rutin, mióta van pályán
  • Milyen széles a repoertálra, mennyi zenét foglal magába
  • Megjelenés, megbízhatóság
  • Hallgasd meg demóit, és ha lehetőség van rá, hallgasd meg élőben
  • Személyes találkozó
  • Szerződés írása, foglalóval

Próbáld úgy megválasztani a zenekart, hogy ne neked tetszen, hanem gondolj a násznépre, és a vendégekre, hiszen ők vannak többségben. Igaz, hogy a te napod, de milyen lakodalom az, ahol csak Te érzed jól magad? Tehát a választásnál körültekintőnek kell lenni, és a lehető legtöbb igényt kiszolgálni.

Olyan nincs, hogy “mindent játszunk”. Aki ezt állítja magáról, máris léphetsz tovább, hiszen ott valami biztos nem stimmel. Mindenki csak azt vallja be, amit tud is teljesíteni, már pedig olyan nincs, hogy mindent. Lehet valaki rutinos, sokréteget meg tud mozgatni a zenéje, mindenkihez tud szólni, rendelkezhet széles repertoárral, lehet kiváló előadóművész, de mindent akkor sem tudhat senki. És ha ezt állítja, akkor hazudik, ha pedig hazudik, érdemes elgondolkodni rajta, hogy érdemes-e tovább folytatni az érdeklődést.

Nos, röviden ennyi, remélem megtalálod a megfelelő zenekart, melynek kereséséhez kattints a cikk elején lévő linkre.

Kellemes zenekar keresést és jó szórakozást!

Üdv.: zenekarokaz.hu