Lökéshullám terápiával megszabadulhatunk fájdalmainktól

Ha Ön sarok vagy talpfájdalommal, Achilles fájdalommal, vagy csípő, esetleg vállfájdalommal küzd, tökéletes lehet számára a lökéshullám terápia, mely nem csak a fájdalmat csillapítja és nyomja el, hanem megkeresi a fájdalmat kiváltó okot és azon segít. Csökkenti a gyulladást a szervezetben, felélénkíti a vérkeringést és javítja a vérellátást. Felgyorsítja az anyagcserét, képes visszaadni az ízületek mozgásképességét.

Ennek a kezelésnek hatalmas előnye, hogy természetes gyógymódok közé tartozik, melynek nincs mellékhatása, 4-6 kezelés is sok esetben elég ahhoz, hogy az ember érezze már a változást.

Hogyan működik a lökéshullám terápia?

Kezelés során a keltett hanghullámok segítenek a páciens fájdalmain. Ezek a hanghullámok a kezelt területen olyan vérbőséget képesek okozni, mely rögtön felgyorsítja a vérkeringést, ez pedig azt jelenti, hogy a gyógyulás is rohamosan felgyorsul. Terápia során a gyulladást okozó, akár évek alatt lerakódott anyagok is képesek eltűnni a fájdalmas területből, hiszen kis időn belül elszállítódnak a felgyorsult véráramlattal. A kezelt területet körülvevő izomzatot is szépen átdolgozza, ennek következtében a görcsök elmúlnak és a feszültség is feloldódik bennük. A fájdalom elkezd gyengülni, melyet a páciens rögtön észre fog venni.

A terápia ezzel a kezeléssel még nem ér véget, hiszen a kezelt felület vérbősége ezután akár hetekig felgyorsult állapotban lesz, így megkezdődik egy öngyógyítási folyamat. Így egy 15 percig tartó kezelés után testünk hetekig képes saját magát gyógyítani, a fájdalom és a kellemetlen panasz pedig folyamatosan mérséklődni fog. A legtöbben azért kedvelik ezt a terápiát, mert rövid időn belül észlelik a pozitív változást és 4-6 hét elegendő már ahhoz, hogy a fájdalom teljesen megszűnjön. 10 emberből 8 teljesen panaszmentes lett a kezelés végére. Mellékhatások nélkül, természetesen gyógymód segítségével gyógyultak meg olyan betegségekből, melyektől évekig szenvedtek.

Kategória: Életmód