Jelek, amikor egy kapcsolatotoknak nincs jövője

Mindannyian szeretnénk, ha lenne mellettünk valaki, aki szeret és tisztel minket. Elvárjuk, hogy a partnerünk legyen a támaszunk, amikor szükségünk van rá, és adjon nekünk néhány igazán csodálatos intim pillanatot. Sajnos ez nem mindig van így, ezért újra kell gondolnunk a helyzetet.

Tényleg ő az a személy, akivel együtt akarok lenni?

Nos, a döntés meghozatala, hogy elhagyjad a partneredet, nem könnyű döntés, és mielőtt elkezdenél ezen gondolkodni, a legjobb, amit tehetsz, hogy beszélsz vele. A konfliktusok gyakran megoldhatók a megfelelő kommunikációval. Mindenkinek megvan a saját nézőpontja és meggyőződése, és néha a problémákat a kapcsolat mindkét fele nem ugyanúgy érzékeli. Mielőtt tehát elsietnéd, gondold át, hogy megoldható-e a probléma, és érdemes-e elmenni párterápiára.

Párok közötti konfliktusok

Az emberek közötti konfliktusok normálisak, a munkahelyen, a családban és természetesen a párunkkal is. A párok konfliktusainak oka sokféle lehet, de ami igazán káros, az az, ha nem oldjuk meg őket időben, akkor később visszaüthet.

Gyakran előfordul, hogy a szerelembe esés miatt az elején figyelmen kívül hagyjuk a személyes igényeinket, érdeklődési körünket és preferenciáinkat, hogy új szerelmünk szolgálatába álljunk. De ahogy telik az idő, ismét magunkra koncentrálunk, ami hatalmi harchoz vezethet. Ez a jelenség bizonyos gyakorisággal fordul elő olyan pároknál, akik az udvarlás során nem szerezték meg a szükséges érzelmi eszközöket ahhoz, hogy megbirkózzanak a mindennapi problémákkal, amelyekkel a párnak szembe kell néznie. Ez olyan helyzethez vezethet, amelyben a párnak nincs jövője.

Előfordulhat, hogy együtt élünk valakivel, de valójában magányosnak érezzük magunkat. Nem figyelnek rád, nem mondanak el neked dolgokat, és észreveszed, hogy távolságtartó. Az a furcsa, hogy korábban nem volt ez így, de most úgy érzed, mintha mással élnél együtt, nem azzal a személlyel, akibe éppen azért szerettél bele, mert valakivel olyan intimitást nyertél. Ha nem mutat szeretetet, miért akarsz vele maradni? Nincs jövője a kapcsolatnak.

Kategória: Életmód