Hány randi után feküdjünk le partnerünkkel?

Amikor megismertünk egy új embert, és szexuális vágyat táplálunk iránta, tehát randi után azt érezzük, hogy le szeretnénk feküdni vele, az mindig jót szokott jelenteni. A testi vonzalom ugyanis már nevezhető fél sikernek, bár egy jól működő párkapcsolathoz természetesen ennél azért több kell.

Minden ember más és más, ebből adódóan két egyforma kapcsolat sincs. Létezik barátság extrákkal, illetve sírig tartó hatalmas szerelem is, de sajnos előfordul a teljesen érzelemmentes testi kapcsolat is. Aki azonban nem azt tervezi hogy az ágyba bújással megvárja a házasságot, nagy valószínűséggel már a randizgatás elején felteszi magának a kérdést: Mégis hány randi után „illik” ágyba bújni a másikkal?

Milyen esetben érdemes hamar ágyba bújni partnerünkkel?

Abban az esetben érdemes már az első randi után lefeküdni a partnerünkkel, ha nem igazán akarunk mást az illetőtől, csak egy kalandot. Nem véletlenül szokták mondani, hogy a jól működő, sikeres párkapcsolatok legtöbbje igen lassan indul csak be.

Általában onnan tudhatjuk, hogy a másik személy kezd bennünk megbízni, hogy megoszt magával kapcsolatban személyes dolgokat. Pár találkozás után biztosak lehetünk benne, hogy a másik fél is kedvel bennünket, illetve afelől sem lehet kétségünk, hogy komolyabb szándékai vannak. Ilyen esetben az ismerkedés következő szintje az intimitás, ez pedig már a párkapcsolat felé vezethet, ám mindenképpen fel kell mérnünk azt, hogy kinek mik az igényei.

Nem érdemes túl sokat rágódni azon, hogy mikor „illik” ágyba bújni a másikkal, hiszen a stressz igen komoly problémákat is előidézhet az ágyban, a férfiaknál akár potencia problémákat is okozhat. Ha mindketten úgy érzitek, hogy eljött az idő, akkor hallgassatok az ösztöneinkre, és adjátok át magatokat az éjszakának.

Fontos észben tartani, hogy nincs semmi gond azzal sem, ha az egyik félnek szüksége van még egy kis időre, hiszen egyáltalán nem tudhatjuk, hogy milyen kapcsolatból szállt ki, vagy hogy milyen bizalmi kapcsolat kell neki ahhoz, hogy ágyba bújjon valakivel. Ha az illetővel még nem feküdtél le, de találkozgattok, azzal sincsen semmi baj, hiszen ez azt jelenti, hogy szimpatizáltok egymással, hasonló a vérmérsékletetek, egyszerűen csak egy kis időre van még szükségetek. Találkozzatok, beszélgessetek őszintén dolgokról, és töltsetek együtt sok időt, ez biztosan meg fogja hozni a gyümölcsét.

Kategória: Életmód