Direkt nyaralóknak szánt fényképezőgépet jelentett be a Nikon

Főként sokat nyaraló és kiránduló családok számára tervezte meg legújabb fényképezőgépét a Nikon, akik a napokban jelentették be a Coolpix termékcsalád legújabb tagját, amelynek legnagyobb különlegessége a kompakt méret és a nagy tudás mellett a víz- és ütésálló kialakítás.

A gyártó ugyanis tudja, hogy a nyaralás alatt a gyermekeinkre és a magunkra való felügyelet során nem marad elég időnk arra, hogy még a fényképezőgép épségére is mindig odafigyeljünk, így a Nikon Coolpix w100 számára nem számít, ha ledobjuk, sőt mi több, még az sem árt neki, ha beleejtjük a vízbe!

Az elpusztíthatatlan

A Nikon legújabb, főként amatőr fotósoknak szánt fényképezőgépe egy elpusztíthatatlan szerkezet, amely a vízállóságának köszönhetően akár még víz alatti fotók készítésére is alkalmas, hiszen 10 méteres mélységig garantáltan semmi baja sem lesz, hovatovább az sem árt neki, ha 1,8 méter magasból véletlenül leejtjük, jól állja a port és az extrém hideget is.

A Nikon Coolpix w100 mindezeken túl nagyon egyszerűen kezelhető, dedikált gombjai révén így nagyon könnyű felhasználói felülettel bír, sőt még külön gyermekmenüt is kapott annak érdekében, hogy lurkóink is megörökíthessék a nyaralás legszebb pillanatait. Az Egyszerű automata mód kiválasztásával a fényképezőgép például minden beállítást maga optimalizál, ezáltal garantáltan a legváratlanabb pillanatokat is a legjobb minőségben kaphatjuk majd el, a 230 ezer képpontos, 6,7 centiméteres kijelzőn pedig azonnal láthatjuk is majd, hogy mit alkottunk. A 13,2 megapixeles új Nikon géppel ráadásul alaposan megkönnyíthetjük a portrék készítését is, ezáltal az Intelligens rendszer képes automatikusan felismerni a fényképezendő alany arcát, és hozzá igazítja majd az élességet, legyen szó akár a víz felett, vagy a víz alatt készített képekről.

Kapcsolatba az okoseszközökkel

A Nikon Coolpix w100-as nagy előnye, hogy a SnapBridge alkalmazás segítségével könnyedén szinkronizálható bármelyik okoseszközünkkel, ezáltal a készített képeket azonnal és automatikusan továbbíthatjuk vele telefonunkra vagy táblagépünkre, amivel nem csak egyszerűen, hanem biztonságosan is tárolhatjuk azokat, sőt azonnal meg is oszthatjuk őket közösségi oldalainkon. A készülékeket egyszerű Bluetooth kapcsolaton keresztül köthetjük össze egymással, ami az alacsony energiafelhasználás révén mindkét készülék akkumulátorát megkíméli majd.

A Nikon legújabb fényképezőgépe ráadásul lehetővé teszi, hogy a videokamerákat meghazudtolva full HD felbontású videofelvételeket rögzítsünk egyetlen gombnyomással és sztereó hanggal, hovatovább a rázkódáscsökkentő- és egyéb technológiák révén a felvételek mindig élesek, minőségiek és remegéstől mentesek lesznek. A Coolpix w100-as tehát egy igazi családbarát masina, amely minden helyzetben képes lesz megállni a helyét, és a legjobb felvételeken megörökíteni az utókor számára nyaralásaink legszebb pillanatait!

Kategória: Életmód