Az antivírus lágypasztilla alkalmazása

C- és D-vitamin, általában ezekre gondolunk, amikor a koronavírus elleni védekezés kerül szóba. Egy fitt, egészséges, erős szervezet könnyebben legyőzi a betegségeket, ez persze nem csak a koronavírusra igaz, hanem más betegségekre is.

Egy legyengült, krónikus beteg, idős szervezet már nem rendelkezik olyan erős védelemmel. Ezért különösen fontos, hogy akik különösen veszélyeztetettek, nagyon vigyázzanak magunkra. Ennek pedig több módja is van.

A járvány megjelenésekor sokan pánikba estek és felvásárolták a különböző vitaminokat, vitaminkészítményeket. Sok vitaminnak nagy haszna van a vírus elleni védekezésben, ilyen például a C- és a D-vitamin. Ezek a vitaminok az esetleges megbetegedés esetén is segítenek, enyhítve a tüneteket. Akik D-vitamin hiányban szenvednek, nagyobb eséllyel fertőződnek meg és súlyosabb tünetekkel számolhatnak, ezt több kisebb kutatás is megerősíti. De nem csak ilyenkor érdemes D-vitamint szedni, hisz egy vitaminhiányos szervezet jobban ki van téve a fertőzések veszélyének.

Az első, hogy igyekezzünk jó formában lenni, szedjünk vitaminokat, együnk sok zöldséget, gyümölcsöt, mozogjunk rendszeresen. Egyszóval folytassunk egészséges életmódot. Azonban még a legerősebb immunrendszerrel és szervezettel rendelkezőket is megtalálhatja a vírus. Ezért fontos az oltás mellett a maszkviselés, a rendszeres kézmosás, a fertőtlenítés, tisztítás, szellőztetés, adott esetben az arcpajzs vagy a kesztyűk viselése.

Még a legnagyobb odafigyelés és óvatosság mellett sem biztos, hogy nem jut be a szervezetünkbe a vírus. Azonban ez ellen is van megoldás. A neve pedig antivírus lágypasztilla. A virusmaszk.hu oldalon több változatban is beszerezhető a pasztilla. Hogy hogyan nyújt védelmet? Úgy, hogy természetes hatóanyagai révén egy filmszerű védőréteg képződik a száj- és garatnyálkahártyán.

Ez pedig gyakorlatilag mechanikailag akadályozza meg a vírusok és baktériumok szervezetünkbe jutását és ezáltal a szaporodásukat is. Nem csak a külső irritációk hatását csökkenti, hanem enyhíti a nyálkahártya gyulladásos folyamatainak tüneteit is, így a száraz köhögés, köhögés okozta panaszokat is. Elég csak egyszerűen elszopogatni és már meg is születik a védőréteg.

Kategória: Életmód | Címkék: