6 biztos padlókombináció szín

A padlón az otthon belsejének az alapja. Sokféle színben, stílusban és kivitelben válogathatunk közöttük, hogy tökéletes kombinációt hozzunk létre, mindenféle ízléshez és személyiséghez. Azonban olyan sok a lehetőség, hogy sokszor nem tudunk megfelelőt választani.

Ma már hat fő színpaletta létezik a tökéletes környezet megteremtéséhez, ami a belső terek árnyalataival feltárja a valódi személyiségünket.

1.

Az első és legfelkapottabb a sárga és bézs szín. Ez a napot, az örömöt és az optimalizmust juttatja az eszünkbe. Hogyha a szobánk sötét szokott lenni, akkor a nyugodt környezetért világos tölgy, bükk és juhar padlót tudunk választani.

2.

A piros és narancssárga melegséget, intimitást és harmóniát képvisel. Ezzel a színnel meleg és egzotikus helyre juttatjuk el magunkat. Ilyenkor választhatunk cseresznye színű padlót, fa mintával, világos falakkal.

3.

Valószínűleg soha nem megy ki a divatból a barna szín, ami a földet, a kényelmet és a biztonságot képviseli. A barna színű padlók lehetővé teszik a természethez való kapcsolódást. Ezenkívül ez az árnyalat kiváló hátteret teremt a rusztikus bútorok és a világos, élénk színek tárolására. Nyugodtan bevásárolhatunk erőteljes díszpárnákból, vagy a groteszk festményekből, tökéletesen passzolni fognak.

Padló Kontroll: Szolgáltatásokat megnézem

4.

A fehér és világos bézs szín az örök fényt és tisztaságot képviseli. Igazi kortárs hangulatot eredményez, amit könnyű juhar, vagy egy kis fenyő mintával tudunk még inkább feldobni. A minimalista stílus kedvelőinél fog megjelenni a használata, de a letisztult formák mellett illik hozzá a robosztus bútor is.

5.

A fehér után a szürke a legfelkapottabb szín, ami semlegességet, eleganciát és nyugalmat képvisel. Tökéletesen kombinálható modern színekkel és meleg tónusokkal is.

6.

Végül, de nem utolsósorban választhatjuk a fekete színt, amely a luxust, a stílust és a kifinomultságot képviseli. Eleganciát ad az otthonhoz, amely egy fekete padlóval pazar megjelenésű lesz. A falak és a mennyezet élénk színei nagy kontrasztot teremtenek, néhány látványos dekorációval maximalizálhatjuk a hatást.

Kategória: Életmód